Dene deneye eş olur, deneden bir kaşık aş olur." anlayışına inanan Ankara Şube üyelerimizle bir araya geldik ve 22.09.2000 tarihinde Şubemiz bünyesinde SAVİDER'i kurduk. Amacımız kendi içinde dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlayan bir üye kitlesi oluşturmaktı. Bu amaç doğrultusunda gayretli çalışmalar yürüttük ve kısa sürede üye kitlemiz ve birikimlerimizle güçlü bir aile haline geldik.

Üyelerimizin ve ailelerinin eğitim, sağlık ve diğer sosyal ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla derneğimiz bünyesindeki kısa adı SAVİSAN olan Savunma Sanayii İşçileri Sandığını kurduk. Hızla gelişen sandığımızın üye sayısı her geçen gün artmaktadır. Azim ve heyecan dolu çalışmalarımızla, siz üyelerimize en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduk. Bu çerçevede sandığımızın bünyesinde emeklilik, borç para biriktirme ve sağlık fonu olmak üzere üç fon kurulmuştur.

Emeklilik ve Borç Para Biriktirme Fonu üyenin kendi birikimi olup, kendisi adına biriktirilmektedir. Borç Para Biriktirme Fonunda biriken paralar, üyelerimize geri ödemeli faizsiz kredi olarak kullandırılmaktadır. Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Fonundaki birikimler, üyelerimizin sosyal ihtiyaçlarına yönelik harcamalarda kullanılmaktadır. Ayrıca eğitim ve sağlık harcamaları da bu fondan yapılmaktadır.

Dernek ve sandığımız her geçen gün yeni katılımlarla daha da güçlenmektedir. Birikimlerimiz daha ciddi hizmetler yapabileceğimiz noktalara ulaşmıştır. Dernek ve sandık yönetim kurulumuz, üyelerimizin gösterdiği teveccüh sayesinde, hizmet yelpazesini geliştirme ve üyelerimizin layık olduğu hizmetleri sağlamak için olan güçleri ile çalışma gayreti ve kararlılığı içindedir.

SAVİDER - SAVİSAN YÖNETİM KURULU